Vaš servis za IT usluge od poverenja.

Kompanija Magnetic System d.o.o. je osnovana 2009. godine u Beogradu. Kompanija je osnovana sa ciljem upotrebe dugogodišnjeg iskustva vlasnika kompanije u raznim oblastima informacionih tehnologija kao i upravljanja kompanijama, a sa posebnim osvrtom na potrebe krajnih korisnika. Godine koje su usledile su bile veoma važne za izbor svere u kojoj je se kompanija specijalizovala i samim tim postigla zavidne rezultate u istim. Uska specijalnost kompanije je usmerena na prodaju hardverske opreme najvećih svetskih proizvođača, pratećih programskih paketa kao i implementacija i održavanje kompletnih IT sistema bez obzira na veličinu krajnjeg korisnika. Magnetic System se takođe bavi svim vrstama konsultantskih usluga u oblasti informacionih tehnologija kao i konsultantskim uslugama u smislu upravljanja i savetovanja svih struktura jedne kompanije kojima je potreban transfer znanja koja smo stekli u proteklih nekoliko godina. Naš tim upotpunjuje veliki broj konsultanata i inženjera koji u skladu sa zahtevom korisnika mogu biti raspoloživi za većinu IT projekata od izrade same studije izvodljivosti pa do puštanja samog sistema u rad. Magnetic System je partner najvećih proizvođača opreme i software-a, što garantuje našu posvećenost pronalaženju najboljeg i najadekvatnijeg rešenja za svakog korisnika. Posebno smo ponosni na naša partnerstva sa kompanijama HP, Lenovo, Cisco, Dell Technologies, Citrix, Check Point i mnogim drugima.

  • Naša misija

    Gradimo na našim tehnologijama stvarajući vednost za naše kupce. To ćemo postići fokusiranjem na osnove potreba klijenta i ubrzanje poslovanja i tehnoloških promena.

  • Naše vrednosti

    Naše vrednosti su vodeća načela na kojima je osnovana kompanija Magnetic  nastojimo da unapređujemo svoje poslovanje na dnevnoj bazi. Vrednosti uspostavljaju naš pogled na svet dok oblikujemo budućnost i određuju kako se odnosimo jedni prema drugima.

  • Naš pristup i kultura

    Naša potreba  za pružanjem izvanredne usluge izgrađea je na uverenju da nismo ništa ako niste zadovoljni s nama. Naša strast da vam pomognemo u postizanju vaših ciljeva, bez obzira na to, ono je što nas razlikuje od naših konkurenata.

Naše vrednosti

POSVEĆENOST INOVACIJA REPUTACIJA IZUZETNOST

Ove vrednosti nam daju osnovu koja nam je neophodna.